Wild menu

Heerlijk genieten van wild, op traditionele wijze bereid

Ons wild menu is verkrijgbaar in de maanden oktober, november, december en januari.

Is een menu u te veel van het goede?
Alle gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen!!

Voorgerecht wild menu, keuze uit:

*    Gerookte wildzwijnsham met een wintersalade
*    
Houtduivensoep

Beide gerechten worden geserveerd met een petit pain en kruidenboter.

Hoofdgerecht wild menu, keuze uit:

*    Twentse wildpeper met wildzwijn , haas en hertenvlees
*    Hazenbout op grootmoederwijze bereid met appel, spek en saus Twents-bont
*    Hertenbief

Al deze gerechten worden geserveerd met een passend aardappel- en groente garnituur.

Nagerecht wild menu

*    Coupe “Nesselrode”, vanille-ijs met cranberrysaus, likeur en slagroom
*    Winterse kofie; een speciaal aangekleed kopje koffie

Voor slechts €22,50!